Selecteer een pagina

ABOUT US

Het fashion-avontuur van Vivienne H. startte in 1992, toen ik voor het eerst ging werken bij een kledingzaak. Na een drietal posities waarin ik grote Deense merken vertegenwoordigde was het tijd om mijn ervaring op een andere manier te gaan delen met de wereld.
Sinds 2008 is mijn droom werkelijkheid; mijn eigen agentschap!

Een klant is voor ons meer dan een nummer en een solide en langdurige relatie staat bij ons voorop. We denken graag mee en onze jarenlange ervaring in sales en trendwatching, maakt Vivienne H. dé ideale partner voor zowel winkels als labels.

Er mooi uitzien, je vrouwelijk voelen, zelfvertrouwen hebben en toch je eigen stijl behouden, dát staat centraal bij Vivienne-H.

Als tienermeisje wist ik al zeker dat ik een eigen winkel wilde hebben in dameskleding. Na een stage in de groothandel was de keuze duidelijk; ik wilde met winkeliers samenwerken!

Kleding voegt zoveel toe voor een vrouw, maar de keuze is zo overweldigend dat het soms onmogelijk is de juiste combinatie te vinden. Daarom ben ik op zoek gegaan naar merken die verschillend van elkaar zijn, maar elkaar toch heel erg versterken.

Ik denk dat ik daarin geslaagd ben met het stijlvolle allesomvattende label MÊME ROAD uit Italië, de Boho labels NKN en NÜD uit Barcelona,  maar ook het eigentijdse  beachlabel PAHIESA uit IBIZA.  Het Nederlandse stoere label MOOST WANTED is voor dames die in hun vrij tijd graag festivals bezoeken. Uit Zweden komt het authentieke label SIXTY DAYS.  Om de outfit helemaal af te maken brengen we prachtige comfortabele espadrilles en hoeden van het Nederlandse merk FELIZ en de leuke hippe zonnebrillen uit Barcelona genaamd CHARLY THERAPY. Oftewel, voor elk boutique iets bijzonders, want daar houden wij van!

Team Vivienne H

INFO

Vivienne H. Modeagenturen

Address:
Weesperstraat 94 H
1112 AP Diemen

 

CONTACT

Phone: +31 20 66 97 511
Mail: info@vivienne-h.com
Web: www.vivienne-h.com

SOCIAL