Selecteer een pagina

ABOUT US

Het fashion-avontuur van Vivienne H. startte in 1992, toen ik voor het eerst ging werken bij een kledingzaak. Na een drietal posities als vertegenwoordigster voor grote Deense merken was het tijd om mijn ervaring op een andere manier te gaan delen met de wereld.
Sinds 2008 is mijn droom werkelijkheid; mijn eigen showroom!
Op dit moment bestaat het team van Vivienne H. uit 4 vrouwen met meer dan 30 jaar ervaring in sales, trendwatching en productie. Dat maakt Vivienne H. dé ideale partner voor zowel winkels als labels.

Er mooi uitzien en je vrouwelijk voelen, zelfvertrouwen hebben en toch je eigen stijl behouden, dat staat centraal bij Vivienne-H.
Als tienermeisje wist ik al zeker dat ik een eigen winkel wilde hebben in dameskleding. Na een stage in de groothandel was de keuze duidelijk.. Ik wilde met winkeliers samenwerken!  Kleding voegt zoveel toe voor een vrouw, maar de keuze is zo overweldigend dat het soms onmogelijk is de juiste combinatie te vinden. Daarom ben ik op zoek gegaan naar merken die verschillend van elkaar zijn, maar elkaar toch heel erg versterken.

Ik denk dat ik daarin geslaagd ben met het stijlvolle allesomvattende label Ottod’Ame uit Italië, de korte termijn bohemian labels NKN en NÜD uit Spanje en Het Nederlandse stoere label Moost Wanted. Uit Zweden komt het stoere hoogsement label SixtyDays. Daarnaast brengen we de prachtige comfortabele schoenen van het Nederlandse merk Feliz, oftewel  voor elke boutique iets bijzonders, want daar houden wij van..

Team Vivienne H

INFO

Vivienne H. Modeagenturen
Fashion House Unit 003
Kon. Wilhelminaplein 8-10
1062 HK Amsterdam

CONTACT

Phone: +31 20 66 97 511
Mail: info@vivienne-h.com
Web: www.vivienne-h.com

SOCIAL